HomeNieuwsEntertainmentNasrien Cnops toont verloop van zwangerschap in 9 prachtige foto’s van haar...

Nasrien Cnops toont verloop van zwangerschap in 9 prachtige foto’s van haar buik

Radiopresentatrice Nasrien Cnops heeft op Instagram een reeks foto’s gedeeld van het begin van haar zwangerschap tot het einde.

Begin juli beviel Nasrien Cnops van haar eerste kindje, een meisje dat luistert naar de naam Aren. Eerder gaf ze aan dat ze niet zo graag zwanger was, maar dat is absoluut niet te zien aan de maandelijkse foto’s van haar buik tijdens de zwangerschap. «9 maanden Aren in mijn buik», schrijft de 32-jarige NRJ-presentatrice erbij op Instagram.

Complimenten, maar ook een beetje kritiek

Haar volgers reageren erg enthousiast. «Daar mag je best trots op zijn» en «Mooi gedaan», is de algemene teneur. Een enkeling vroeg haar of ze er ooit al eens bij stilgestaan had of Aren al die aandacht op sociale media wel wil. «Ik zal het haar eens vragen! Bedankt voor de bezorgdheid, maar alles onder controle hier en wij zullen dat als ouder zelf wel beslissen», reageerde Nasrien daarop.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/nasrien-cnops-toont-verloop-van-zwangerschap-9-prachtige-fotos-van-haar-buik

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels