HomeNieuwsEntertainmentLaura uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik begin het allemaal echt beu te worden”

Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik begin het allemaal echt beu te worden”

Net als zovele mensen heeft Laura Lieckens stilaan genoeg van de lockdown. Op Instagram droomt ze al van een (liefst zo nabij mogelijke) toekomst waarin we opnieuw ‘vrij’ mogen zijn.

De lockdown duurt intussen al twee maanden, en dat zorgt bij heel wat Belgen voor frustratie. Hoewel we week na week iets meer mogen, kijken heel wat mensen uit naar een volledig ‘normaal’ leven. Niet in het minst Laura Lieckens, die in ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld werd aan Sonny, maar niet getrouwd bleef met hem.

Drinken om coronamiserie te vergeten

De 27-jarige interieurarchitecte deelde een Instagrambericht waarin ze aangaf dat ze het coronaleven moe wordt. “Ik begin het allemaal echt beu te worden. Ik kijk ernaar uit om terug sangria te drinken om te genieten i.p.v. sangria te drinken om de miserie van de coronatijden te vergeten. En ik mis mijn collega’s! Hopelijk gaat dit snel voorbij en kunnen we terug genieten van de kleine dingen. Gewoon terug gaan werken en een babbeltje slaan met deze topcollega, dat is iets waar ik enorm naar uitkijk”, klinkt het.

Het bericht Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik begin het allemaal echt beu te worden” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels