HomeNieuwsEntertainmentKylie Jenner verwijdert alle foto’s van dochtertje Stormi

Kylie Jenner verwijdert alle foto’s van dochtertje Stormi

Het ziet ernaar uit dat Kylie Jenner haar vier maanden oude baby even uit de schijnwerpers wil houden. Zo heeft ze alle foto’s waarop het gezicht van haar dochtertje Stormi te zien is, verwijderd van haar sociale media-accounts. 

Sinds de geboorte van haar dochter Stormi deelt Kylie Jenner haar ervaringen met het moederschap met haar 109 miljoen Instagram-volgers. De recentste post waarop het meisje te zien is, oogstte heel wat kritiek. Kylie had Stormi namelijk voor een groot deel van de foto afgesneden. “Ja, ik knip mijn baby eruit. Ik deel op dit moment geen foto’s van mijn dochter”, antwoordde de jongste Kardashian-telg op de commentaren.

Hoewel Kylie zei dat ze voortaan geen foto’s van haar baby meer zou delen, heeft ze ook bijna alle foto’s van Stormi, die reeds geüpload waren, verwijderd. Op de twee foto’s die overblijven, zit het kindje verstopt in een draagzak.

Niet de eerste keer

Het is niet zeker waarom Kylie ervoor kiest om haar dochter van haar sociale media-accounts te verwijderen. Maar het is niet de eerste keer dat ze zichzelf uit de schijnwerpers haalt. De jongste Jenner/zus hield ook haar zwangerschap verborgen. Na de geboorte van Stormi onthulde ze dat ze zich wilde “voorbereiden op deze levensbelangrijke rol op een zo positief en stressvrij mogelijke manier”.

i spy with my little eye…

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

happy birthday North & P..

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Het bericht Kylie Jenner verwijdert alle foto’s van dochtertje Stormi verscheen eerst op Metro.

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
19.8 ° C
23.2 °
17.1 °
51 %
1kmh
0 %
za
34 °
zo
34 °
ma
29 °
di
29 °
wo
18 °

Populaire Artikels