HomeNieuwsEntertainmentKylie Jenner houdt babyborrel

Kylie Jenner houdt babyborrel

De geruchten rond Kylie Jenners zwangerschap zouden nu bevestigd zijn. De realityster heeft een babyborrel gehouden in haar achtertuin. Ook het geslacht is volgens fans bekend: het zou een dochter worden.

Het gerucht dat Jenner in verwachting is, doet al de ronde sinds eind september. Hoewel het halfzusje van Kim Kardashian zelf nog niets officieel heeft bekendgemaakt, zijn fans nu rotsvast overtuigd van haar zwangerschap. Kylie hield een feestje in haar achtertuin met heel de familie, wat beschouwd wordt als haar babyborrel.

Roze details

De spraakmakende Kardashians waren allen gehuld in beige satijnen pyjama’s en het feestje was gedecoreerd met talloze roze rozen. De roze details en roze bloemen in haar zwembad lijken de roddels over het geslacht van de baby te bevestigen.

De kleur roze speelt de laatste tijd een grotere rol op het Instagramaccount van de realityster. De foto’s van een roze kamer met een roze kerstboom die ze onlangs deelde, waren volgens de fans een hint naar de dochter die ze zou verwachten. Ook zou Jenner verloofd zijn, een gerucht dat tot stand kwam toen ze een diamant aan haar ringvinger toonde op Snapchat.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels