HomeNieuwsEntertainmentDanira Boukhriss vindt de liefde bij Bouba uit ‘De Mol’

Danira Boukhriss vindt de liefde bij Bouba uit ‘De Mol’

Volgens verschillende bronnen is het Vlaamse tv-landschap een liefdeskoppel rijker. Presentatrice Danira Boukhriss en ‘De Mol’-kandidaat Bouba Kalala vormen sinds enige tijd een stel.

De twee bekende Vlamingen steken hun liefde niet langer onder stoelen of banken. Zo werden de kersverse tortelduifjes verschillende keren in elkaars bijzijn opgemerkt. Volgens enkele bronnen zijn de vrienden en familie van het koppels zelfs al op de hoogte gebracht van de nieuwe romance. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Danira Boukhriss is actief bij op de VRT-nieuwsdienst als verslaggever. In 2015 verwierf ze meer bekendheid dankzij haar deelname aan de televisiequiz ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Haar nieuwe vriend Bouba wekte dit voorjaar bij Vlaanderen sympathie op als kandidaat bij het televisieprogramma ‘De Mol’. Verder kroop de 20-jarige de voorbije zomer in de rol van ‘De Festivolhouder’ voor Studio Brussel.

Ponykamp

Hoewel Bouba al na enkele afleveringen uit het programma ‘De Mol’ lag, was het kijkerspubliek hem niet snel vergeten. Dat had hij onder meer te danken aan zijn uitspraak “Het leven is geen ponykamp”. Hoewel hij toen geen geluk in het spel had, heeft hij dat tegenwoordig in de liefde dus des te meer.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels