HomeNieuwsEntertainmentKoen Wauters deelt duidelijke boodschap: "Onvoorstelbaar in zo'n welvarend land!" (foto's)

Koen Wauters deelt duidelijke boodschap: “Onvoorstelbaar in zo’n welvarend land!” (foto’s)

En hij is niet de enige…

Deze week is het de ‘Week tegen Kinderarmoede’. Zo wil Stichting Pelicano de aandacht vestigen op het feit dat maar liefst 1 op de 5 kinderen in kansarmoede leeft.

Ook BV’s scharen zich achter ‘#weektegenkinderarmoede’. Onder hen ook Koen Wauters. “Ik hoop en doe er alles aan dat mijn kinderen Zita en Nono beseffen hoe goed ze het hebben. Hoe bevoorrecht wij zijn. Want 1 kind op 5 in ons land leeft in armoede! 1 op 5! Onvoorstelbaar in zo ‘n welvarend land”, laat Koen weten op Instagram. “Daarom: doorbreek de vicieuze armoedecirkel bij kinderen in ons land”, sluit hij af.

“De coronasituatie maakt het er voor hen absoluut niet makkelijker op”

Ook Véronique De Kock doet mee aan de actie. “1 op de 5 kinderen leeft vandaag in kansarmoede. De coronasituatie maakt het er voor hen absoluut niet makkelijker op. Om deze problematiek aandacht te geven, zet ik mijn schouders onder de Stichting Pelicano. Zij ondersteunen dagelijks 1.250 kinderen financieel, totdat ze hun einddiploma halen”, aldus Véronique.

“Zo geven ze hen de kans om vaak uit een vicieuze cirkel te geraken. Week tegen Kinderarmoede, toon je bezorgdheid”, sluit ze af. Koen en Véronique zijn trouwens lang niet de enigen die vandaag al een foto en bericht deelden. Kijk maar:

https://www.instagram.com/p/CGP-GVSAKLw/
https://www.instagram.com/p/CGO-mHCpKSo/
https://www.instagram.com/p/CGQLHrkguXJ/
https://www.instagram.com/p/CGO_yy6I6aL/
https://www.instagram.com/p/CGP3WCaH_lo/
https://www.instagram.com/p/CGP3JSPjIEC/
https://www.instagram.com/p/CGP2pzAnzB7/

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels