HomeNieuwsEntertainment'Knapste golfster ter wereld' vraagt volgers of haar outfit wel gepast is:...

‘Knapste golfster ter wereld’ vraagt volgers of haar outfit wel gepast is: “Misschien niet voor iedereen” (foto)

De Amerikaanse golfster Paige Spiranac heeft een opvallende Instagrampost gedeeld. Daarin vraagt ze of haar volgers haar outfit wel oké vinden om mee te golfen. De meesten vinden van wel, al hebben sommigen toch hun bedenkingen.

Met 3,9 miljoen volgers op Instagram moet Paige Spiranac zowat de populairste golfster ter wereld zijn. Dat niet alleen, want ze wordt tevens niet zelden de knapste golfster ter wereld genoemd. De 30-jarige blondine deelde onlangs enkele foto’s waarop ze haar golfoutfit van de dag draagt. “Mijn shirt heeft een kraag, dus is ze gepast voor tijdens het golfen, toch?”, vraagt ze aan haar volgers.

Strenge kledingvoorschriften

Het regende meteen reacties. “Zeker en vast”, “Draag wat je wil, schoonheid”, “Wie kijkt er naar de kraag?”, “Zo mooi en sexy!”, en “Wie trekt er zich iets aan van wat golfers denken? Ik vind dat het kan!”, is de teneur vooral. Anderen hebben er toch hun twijfels bij. “Moeilijk voor andere golfers om zich te concentreren, maar wat dan nog”, “Misschien niet voor iedereen, maar wie ben ik?”, en “Ik ben daar niet zo zeker van. Op golfbanen gelden strenge kledingvoorschriften”, lezen we ook.

Foto: Instagram / @_paige.renee

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels