HomeNieuwsEntertainmentKISS-zanger Gene Simmons aangeklaagd voor grensoverschrijdend gedrag

KISS-zanger Gene Simmons aangeklaagd voor grensoverschrijdend gedrag

De #MeToo-storm is blijkbaar nog niet helemaal gaan liggen. Nu is ook KISS-frontman Gene Simmons in opspraak gekomen. Een Amerikaanse vrouw heeft klacht ingediend nadat hij haar in een restaurant zou betast hebben. 

Dat meldt de entertainmentwebsite The Blast op basis van rechtbankpapieren die de site in handen heeft.  De vrouw werkte als afwasser bij een vestiging van Rock & Brews, een restaurantketen waar Simmons mede-eigenaar van is. Toen de zanger een bezoek bracht aan de tent, moedigden haar manager en collega’s haar aan met hem op de foto te gaan.

I was made for lovin’ you

De vrouw zegt dat ze niet wist wie Simmons was, maar wel met hem op de foto wilde. Tijdens het nemen van de foto zou de 69-jarige rockzanger zijn hand op de vagina van de vrouw hebben gelegd. ‘I was made for lovin’ you’, zal hij misschien gedacht hebben.

Simmons zou ook andere vrouwen onheus hebben bejegend die dag, zegt de vrouw die hem aanklaagt. Zo zou de zanger hebben gevraagd of vrouwen de knoopjes van hun shirt los wilden maken voor hem.

Het bericht KISS-zanger Gene Simmons aangeklaagd voor grensoverschrijdend gedrag verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels