HomeNieuwsEntertainmentDaarom woont Gwyneth Paltrow nog altijd niet bij haar nieuwe echtgenoot

Daarom woont Gwyneth Paltrow nog altijd niet bij haar nieuwe echtgenoot

De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow woont nog steeds niet samen met haar echtgenoot Brad Falchuk waarmee ze drie maanden geleden trouwde. Maar daar heeft ze een goede reden voor.

Gwyneth Paltrow stapte op 29 september in het huwelijksbootje met televisieproducent Brad Falchuk (47). Toch woont het koppel niet samen onder één dak. De 46-jarige actrice vindt het immers nog te vroeg om haar kinderen uit haar vorige huwelijk samen te laten leven met de kinderen van haar man. “Ik ben nog nooit een stiefmoeder geweest. Ik weet niet hoe dat moet. We doen alles op onze manier. Met tienerkinderen moet je voorzichtig te werk gaan. Dat is behoorlijk intens”, vertelt ze aan WSJ magazine.

Innige band met Chris

De filmster, die in 1998 een Oscar won voor ‘beste actrice’ in ‘Shakespeare in Love’ heeft twee kinderen met haar ex-man Chris Martin, Apple (14) en Moses (12). Ook Brad heeft twee kinderen, Brody en Isabella, met zijn ex Suzanne Bukinik. Ze heeft nog steeds een hechte band met haar ex Chris, die een eigen kamer heeft in haar huis. De twee waren elf jaar met elkaar getrouwd, tot ze in 2014 uit elkaar gingen.

Levenspartner

Paltrow leerde in datzelfde jaar haar huidige man kennen op de set van ‘Glee’. Ze heeft altijd gedacht dat ze nooit meer opnieuw zou trouwen. “Maar toen leerde ik deze geweldige man kennen en veranderde ik van gedacht. Ik ben echt een trouwtype. Ik hou ervan om een echtgenote te zijn. Ik vind het fijn om een thuis te maken”, klonk het.

Ze benadrukte ook dat leeftijd een rol speelt in het zoeken naar een levenspartner. “Ik denk dat we op latere leeftijd beter in staat zijn om een levenspartner te vinden. Maar door het hele voortplantingsverhaal moeten we er over het algemeen vroeg bij zijn”, aldus Paltrow.

Het bericht Daarom woont Gwyneth Paltrow nog altijd niet bij haar nieuwe echtgenoot verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels