HomeNieuwsEntertainmentKinepolis pakt deze zomer uit met drive-in films

Kinepolis pakt deze zomer uit met drive-in films

Kinepolis pakt in juli en augustus uit met drive-in films. De bioscoopketen strijkt met een groot mobiel LED-scherm neer in onder meer Maldegem en Bilzen. Er is telkens plaats voor 250 wagens. Een ticket kost 25 euro.

Na enkele maanden binnen blijven komen we allemaal uit ons kot en daarom lanceert Kinepolis komende zomer voor filmliefhebbers Kinepolis On Tour. De filmliefhebbers kunnen hun wagen parkeren in een veld en van een film genieten. In Maldegem programmeert de biosccoopketen de openingsfilm “Interstellar”. Er worden ook films getoond in de schaduw van het kasteel van Alden Biesen in Bilzen.

Het concept werd bedacht en ontwikkeld door Kinepolis en de Geronimo groep, in samenwerking met onder meer de VRT. Het productiehuis MoJuice staat mee in voor de organisatie en ontwikkeling. Elke locatie wordt gedurende enkele dagen omgetoverd worden tot een drive-in bioscoopsetting, in lijn met de sfeer van de film.

Grootste mobiele LED-scherm ter wereld

Kinepolis maakt zich sterk dat de liefhebbers “in alle veiligheid” kunnen genieten van de film. Elke dag voorziet het event tot drie keer toe plaats voor 250 wagens. Een toegangsticket kost 25 euro per wagen. De film wordt vertoond op, volgens Kinepolis, “het grootste mobiele LED-scherm ter wereld”. Dat scherm meet 16 meter op 9 meter.

Ter plekke kunnen de filmliefhebbers ook online drank en snacks aankopen en met de smartphone betalen. Die worden nadien tot aan de auto gebracht.

Op kinepolis.be/ontour is alle info te vinden wat betreft reeds bevestigde locaties, programmatie en online voorverkoop. Nieuwe locaties en films worden in de komende weken aan het programma toegevoegd.

Het bericht Kinepolis pakt deze zomer uit met drive-in films verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels