HomeNieuwsEntertainmentKim Kardashian verklapt haar grootste turn-ons: «Hoe rechter, hoe geiler ik word»

Kim Kardashian verklapt haar grootste turn-ons: «Hoe rechter, hoe geiler ik word»

Kim Kardashian heeft een van haar ‘grootste turn-ons’ onthuld toen ze vertelde over de kwaliteiten die ze van haar volgende partner verlangt.

De 42-jarige wereldster liet onlangs vallen dat ze weer aan het daten is, na haar breuk met Pete Davidson na 9 maanden relatie.

Hoewel ze nog niet veel heeft verklapt over haar mysterieuze man, die alleen bekend is als ‘Fred’ en aan ‘alle normen’ lijkt te voldoen, heeft de moeder van vier wel wat inzicht gegeven in wat die normen precies zijn.

Lijstje

In de laatste aflevering van de Kardashians werd ze vergezeld door haar beste vrienden terwijl ze zich voorbereidde op haar Dolce en Gabbana modeshow in Italië. Hier maakte ze een lijstje met haar eisen voor haar volgende vriendje.

Kim haalde de notepad van haar telefoon tevoorschijn en gaf ons allemaal een kijkje in haar ideale man.

Rolmodel

Het lijstje klonk als volgt: «Bescherm me, vecht voor me, goede hygiëne – dat is een gegeven, dat zou ik zelfs niet moeten zeggen. Rustig, geen papa of mama problemen, geduldig, ondersteunend, echt blij voor mij, succesvol. Een goed gebit, spontaan, leuk, mijn vrienden en familie zijn dol op hem. Iemand die een rolmodel kan zijn voor mijn kinderen, vooral waar mijn jongens tegenop kunnen kijken.»

«Hoe rechter, hoe geiler ik word»

Ze vervolgde met: «Geen zware emotionele bagage – ik heb er genoeg. Groter dan ik, iemand die graag sport, een gemotiveerd persoon, een onafhankelijk persoon die niet plakkerig is en iemand met een goede smaak.»

Kim verduidelijkte haar gebitsvoorkeuren en voegde er voor de camera aan toe: «Tanden zijn een van mijn grootste turn-ons. Hoe rechter, hoe geiler ik word. Grapje, maar geen grapje…»

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/kim-kardashian-verklapt-haar-grootste-turn-ons-hoe-rechter-hoe-geiler-ik-word

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels