HomeNieuwsEntertainmentKim Kardashian heeft moeite met draagmoederschap voor derde kind

Kim Kardashian heeft moeite met draagmoederschap voor derde kind

Kim Kardashian heeft toegegeven dat het frustrerend is om haar derde kind niet zelf te kunnen dragen. Dat vertelde ze in de laatste aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’. 

De 37-jarige ster en haar man Kanye West kregen eerder twee kinderen via de natuurlijke weg: een dochter North (4) en een zoon Saint (2). Nu zal een surrogaatmoeder hun derde kind ter wereld brengen. Hoewel Kim K dankbaar is dat draagmoederschap tegenwoordig mogelijk is, vindt ze het moeilijk om niet volledig met de zwangerschap betrokken te zijn.

“Rare dynamiek”

“Het is een rare dynamiek”, vertelt ze. “Ik ga naar de afspraken van alle dokters en probeer echt aanwezig te zijn. Ik wil elk detail van mijn baby weten. Maar als iemand anders je kind draagt, is het een moeilijke balans om te vinden. Dat is erg frustrerend, maar ik vertrouw de vrouw die mijn kind draagt”, voegde de beroemdheid er nog aan toe.

Privé

De ster bekent dat ze de draagmoeder erg dankbaar is voor deze “onzelfzuchtige daad”. Ook staat ze erop dat de naam van de mysterieuze vrouw geheim blijft. “Ik wil niet dat mensen haar lastigvallen”, klinkt het.

Geruchten doen de ronde dat het om een getrouwde vrouw gaat die moeder is van twee zoontjes. Het showbizzkoppel zou de vrouw voor 45.000 dollar via een bureau hebben ingehuurd.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels