HomeNieuwsEntertainmentCarrie Fishers familie ruziet over haar hond

Carrie Fishers familie ruziet over haar hond

De familie van de overleden actrice Carrie Fisher is het oneens over de manier waarop haar hond Gary wordt behandeld. De dochter van de actrice is van mening dat de nieuwe eigenaar van de hond de reputatie van haar moeder verpest.

De Franse bulldog Gary woont sinds het overlijden van Fisher bij Corby McCoin, de voormalige assistente van Carrie Fisher. Volgens de website TMZ zou Fishers dochter Billie Lourd het afkeuren dat McCoin de hond naar allerlei evenementen meeneemt. Ze vindt dat deze actes de présence de goede naam van haar moeder ontsieren.

Verschillende evenementen waarop McCoin met Gary zou verschijnen, werden om die reden geannuleerd. Zo zou het tweetal naar een ComicCon gaan, maar het optreden werd namens Lourd en haar vader geblokkeerd.

Instagram

Ook het Instagram-account dat McCoin voor de hond bijhoudt, zou aan Lourds ontevredenheid bijdragen. Het profiel telt meer dan 160.000 volgers.

Gary is binnenkort te zien in Star Wars: The Last Jedi. Regisseur Rian Johnson baseerde een buitenaards wezen op de hond.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels