Vind ons op

Zita

Kim Kardashian draagt SM-outfit van ex Kanye (foto)

Entertainment

Kim Kardashian draagt SM-outfit van ex Kanye (foto)

Voor het eerst trekt de opper-Kardashian niet de aandacht om de hoeveelheid naakt, maar net om de hoeveelheid stof. De 40-jarige realityster kwam aan in New York in een allesbedekkende lederen outfit die ze kreeg van haar ex Kanye West.

Kim Kardashian maakte een wel heel opvallende entree bij haar aankomst in New York. De aanwezige paparazzi kon alleen haar lange paardenstaart zien toen de realityster uit de auto stapte. Ze droeg een 100% lederen outfit van Balenciaga met een masker dat haar volledige gezicht bedekte.

Vorige maand droeg Kim K. al een gelijkaardige outfit naar de voorstelling van het nieuwe album ‘Donda’ van haar ex Kanye West. Die draagt zelf ook steevast een Japans zentai-masker, een soort pak dat het hele lichaam inclusief het gezicht bedekt, om zijn nieuwe album te promoten. De outfit van Kim lijkt dus vooral een steunbetuiging aan haar voormalige echtgenoot. Volgens bronnen zou dat toch niet betekenen dat het koppel weer samen is nadat ze hun scheiding aankondigden in februari.

Kim is samen met haar moeder Kris Jenner en haar zussen in New York voor het Met Gala. Benieuwd welke uitbundige outfits ze daar uit haar hoed zal toveren.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/kim-kardashian-draagt-sm-outfit-van-ex-kanye-foto

Meer in Entertainment

To Top