Vind ons op

Zita

K3 kondigt nu al eerste show met nieuwe bezetting aan

Entertainment

K3 kondigt nu al eerste show met nieuwe bezetting aan

De zoektocht naar een nieuw K3’tje is nog maar net gestart op televisie, maar Studio 100 kondigt nu al een nieuwe K3-tournee aan met de nieuwe bezetting. Van Hanne en Marthe zijn we al zeker, maar wie de derde persoon op het podium zal worden weten we pas binnen enkele maanden.

Hanne en Marthe staan de komende maanden voor een emotionele rollercoaster. Terwijl ze in Nederland de afscheidstour met Klaasje aan het afwerken zijn, gaat het duo in ‘K2 zoekt K3’ op zoek naar een opvolg(st)er voor de blonde. Het programma is nog maar net begonnen op VTM, maar Studio 100 kondigt nu al een nieuwe ‘Kom erbij’-tour aan. En daarin zal dus een nieuw gezicht te zien zijn tussen Hanne en Marthe. Vanaf maart trekt de nieuwe K3 het land rond met hun show.

«Het is voor ons een gek gevoel om nog niet te weten met wie we juist het podium zullen delen tijdens de tournee», vertelt Hanne aan Het Laatste Nieuws. «Maar uiteraard zijn we er rotsvast van overtuigd dat de geschikte persoon tussen de kandidaten zit», vult Marthe aan. Wie wil meebrullen met de nieuwe K3 kan vanaf 14 september al tickets bestellen voor de ‘Kom erbij’-tournee. Met hun nieuwe show zal K3 in Hasselt, Antwerpen, Gent en Oostende staan.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/k3-kondigt-nu-al-eerste-show-met-nieuwe-bezetting-aan

Meer in Entertainment

To Top