HomeNieuwsEntertainmentKhloé Kardashian bevalt van dochter in bijzijn van overspelige vader

Khloé Kardashian bevalt van dochter in bijzijn van overspelige vader

Khloé Kardashian heeft een dochter op de wereld gezet. De jongste van het geslacht Kardashian beviel in een ziekenhuis in Cleveland in het bijzijn van Tristan Thompson. Haar vriend en vader van het kind kwam onlangs in opspraak omdat hij Khloé meermaals zou hebben bedrogen.

Khloé Kardashian heeft eindelijk nog eens iets goed mogen meemaken. De jongste zus van Kim Kardashian beviel vorige nacht van een meisje. Voor de presentatrice van ‘Revenge Body’ is het haar eerste kindje. Haar moeder, Kris Jenner, bevestigde het nieuws op Instagram.

Videobeelden met strippers

De laatste weken van haar zwangerschap zijn heel woelig verlopen. Vorig weekend maakte TMZ bekend dat Tristan Thompson, de vriend van Khloé en vader van het pasgeboren kind, de realityster bedrogen zou hebben. Om dat te staven verspreidde de showbizzwebsite filmpjes waarop te zien is dat de NBA-speler zijn hotel betreedt en verlaat samen met een stripster (zie onder). Er zijn ook beelden die Thompson tonen terwijl hij kust en flirt met twee vrouwen in een club. Die feiten zouden al van eerder in de zwangerschap dateren.

Toch zou Thompson aanwezig zijn geweest bij de bevalling van zijn kind. Khloé beviel in een ziekenhuis in de Amerikaanse stad Cleveland, waar ze nu woont en waar haar vriend bij de Cleveland Cavaliers speelt. Volgens bronnen zou de realityster in alle staten zijn geweest bij het zien van de beelden van Thompson. Niet veel later zouden de weeën op gang zijn gekomen.

Het bericht Khloé Kardashian bevalt van dochter in bijzijn van overspelige vader verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels