Vind ons op

Zita

“Kendall Jenner en Ben Simmons zijn niet meer samen”

Entertainment

“Kendall Jenner en Ben Simmons zijn niet meer samen”

Model Kendall Jenner en NBA-ster Ben Simmons vormen niet langer een koppel. Dat melden Page Six en People na gesprekken met insiders. Geruchten over een breuk tussen de twee doen al langer de ronde.

“Ze hebben een pauze ingelast”, aldus de ingewijde. “Hun relatie loopt tegen het einde aan. Ze brengt weer tijd door met haar vrienden en ze wil alleen maar plezier hebben.”

Eerder deze week gingen er geruchten dat de 23-jarige realityster en de 22-jarige basketballer al een week uit elkaar zijn. Kendall gaf afgelopen februari toe dat ze een stelletje waren, maar ze wilde er verder niets over kwijt. Het halfzusje van Kim Kardashian laat, in tegenstelling tot de rest van haar familie, liever niet veel los over haar privéleven.

Lesje geleerd van mijn zussen

“Ik heb van mijn oudere zussen meegekregen hoe het is om op te groeien met alle ogen op je gericht. Daar heb ik van geleerd. Voor mij is een aantal dingen heilig: mijn vrienden en mijn relaties. En persoonlijk denk ik dat als je die te publiekelijk maakt, ze rommelig worden,” zei het model hier eerder over.

Het bericht “Kendall Jenner en Ben Simmons zijn niet meer samen” verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

To Top