HomeNieuwsEntertainment(Kan)Ye West stelt release nieuw album uit

(Kan)Ye West stelt release nieuw album uit

Ye West, beter bekend als Kanye West, is nooit vies van een beetje controverse. Na zijn lofrede over Donald Trump afgelopen weekend, haalt hij opnieuw het nieuws. Hij stelt zijn laatste album ‘Yandhi’ uit naar 23 november, niet toevallig ‘Black Friday’. 

West trad afgelopen weekend op tijdens het bekende programma ‘Saturday Night Live’ waar hij ook zijn nieuwe album ‘Yandhi’ promootte. Behalve een pro-Trump speech viel er nog iets op. Na de show was er geen album beschikbaar en ook niet de dag erna. In een interview met TMZ verduidelijkt hij het een en ander.

“Het album was gewoon nog niet klaar. Ik ga binnen twee weken naar Afrika, terug naar mijn roots. Het zijn diezelfde roots die ik ook wil laten horen in ‘Yandhi’. Ik wil ook dat mijn kinderen in de studio aanwezig zijn zodat ze de natuurgeluiden kunnen horen.”

Kim

Hoewel er veel kritiek komt op de beslissing, is er al zeker één iemand die hem onvoorwaardelijk steunt: zijn vrouw Kim Kardashian. Op sociale media klinkt het dan weer minder positief. “Is hij soms van zijn medicijnen af?” schreef iemand op Twitter.

Het bericht (Kan)Ye West stelt release nieuw album uit verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels