HomeNieuwsEntertainmentJustin Bieber en Hailey Baldwin zijn getrouwd

Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn getrouwd

Ze hebben het een maand kunnen geheimhouden, maar nu is het nieuws toch bekend geraakt. Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn getrouwd. Opmerkelijk: Baldwin moest geen voorhuwelijks contract tekenen. 

Het huwelijk vond een maand geleden plaats in New York, op de dag dat ze een toestemmingsformulier gingen tekenen om te mogen trouwen. Beiden ontkenden dat ze toen in het huwelijksbootje waren gestapt. Dat bleek dus niks van aan te zijn.

Geen huwelijkscontract 

Bieber heeft alvast alle vertrouwen in zijn kersverse vrouw. Zo moest ze geen voorhuwelijks contract tekenen. Dit betekent dat ze bij een scheiding kans maakt op de helft van zijn fortuin, dat wordt geschat op 265 miljoen dollar of 229,5 miljoen euro. Het model heeft zelf ‘maar’ drie miljoen euro op haar bankrekening staan. Nochtans was er eerst wel de intentie om zo’n contract te stellen. Maar toen ze op de dag van hun huwelijk enkele advocaten contacteerden, bleek het onmogelijk om op zo’n korte tijd nog een contract op te stellen. Ze gingen dus in tegen het advies van hun financiële raadgevers.

Het bericht Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn getrouwd verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels