HomeNieuwsEntertainmentKamal Kharmach houdt hersenschudding over aan deze loeiharde uppercut van Bill Barberis...

Kamal Kharmach houdt hersenschudding over aan deze loeiharde uppercut van Bill Barberis (video)

Zo, dat was een stevig potje boksen!

Gisteren vond tijdens het VTM-programma ‘Boxing Stars’ de finale plaats bij de zwaargewicht mannen. In die finale nam Kamal (26) het op tegen Bill (36).

“Ik heb op alle vlakken schrik van Bill, maar ik wil des te harder winnen”, liet Kamal weten. “We weten allemaal wat er tussen David en Goliath gebeurd is. Tijd om de geschiedenis te herschrijven”, zegt ie nog hoopvol.

En dat Kamal weer als een beest tekeer ging, was te verwachten. Hij maakt het Bill vaak meer dan moeilijk. Maar in de tweede ronde haalt Barberis een gemene uppercut boven. Het licht ging even uit voor Kamal en de scheidsrechter blies de kamp dan ook af.

Dat was ook meer dan terecht, want achteraf bleek dat Kamal een hersenschudding opgelopen had. “Ik heb een dag of twee gerust en in een verduisterde kamer gelegen, maar ik moest mijn show spelen. Na die show was ik heel moe en had ik een beetje hoofdpijn, maar het ging wel. Ik heb nu meer last van mijn ontstoken schouder. Ik moest tegen Bill veel kracht naar boven zetten omdat hij groter is en kreeg ook veel slagen op die schouder. Ik kan ook niet meer op mijn schouder slapen en mag voorlopig niet sporten”, lezen we op Nieuwsblad.be. Hoog tijd om even te kijken naar die finale:

Foto: VTM

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels