HomeNieuwsEntertainmentKaat Bollen verbaast fans met nieuwe foto's: "Prachtig!"

Kaat Bollen verbaast fans met nieuwe foto’s: “Prachtig!”

Op Instagram pakt Kaat Bollen uit met een nieuwe lading prentjes!

Met een meer dan fraaie 28.000 volgers doet de bekende seksuologe het bijzonder goed op het populaire sociale netwerk. Geregeld deelt ze ginds dan ook nieuwe beelden uit haar dagelijkse leven. Dat was recent niet anders, toen ze onderstaand fotoalbum op haar pagina plaatste.

We zien Kaat Bollen meermaals poseren voor de lens. “Dus… ge snapt dan dat ik heeeeel blij ben met de fotootjes die ‘@bynouchka’ van me gemaakt heeft hรจ! Straks ga ik zelf nog geloven dat ik professioneel kan zijn… ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ (Ale kom, ik weet wel dat ik dat kan zijn, maar ik dacht dat mijn uitstraling bleef hangen op Carmennekesniveau ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™ˆ)”, voegt Kaat toe. En haar fans? Die zijn duidelijk onder de indruk van wat ze nu weer juist te zien krijgen.

“Prachtig!”

In een mum van tijd stromen de lovende reacties binnen. “Prachtig”, klinkt het. “Je ziet er goed uit”, gaat het verder. “Wat een leuke foto’s”, besluit een laatste volger nog. Hoog tijd dus om eens een kijkje te nemen naar wat Kaat Bollen juist gedeeld heeft. En druk op het pijltje naar rechts om meer beelden te zien.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels