HomeNieuwsEntertainmentJoris uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een lief en deelt een leuke foto...

Joris uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een lief en deelt een leuke foto van hun tweetjes

Leuk nieuws voor Joris Brauns, die deelnam aan de meest recente editie van ‘Blind Getrouwd’. Hij heeft een relatie, en het is – uiteraard – niet Annelies.

Wie het laatste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ gezien heeft, zag dat Joris gekoppeld werd aan Annelies, maar al vrij snel werd duidelijk dat de twee niet voor elkaar gemaakt waren. Hoewel Joris tot het uiterste ging om hun relatie te doen werken, hield Annelies meer en meer de boot af. De twee besloten aan het einde van het programma dan ook om te scheiden.

Mooiste cadeau

Intussen zijn we een half jaar verder en ziet het liefdesleven van Joris er een stuk rooskleuriger uit. De 31-jarige IT-zaakvoerder uit Antwerpen heeft een relatie met de 26-jarige Eva. Dat kondigde hij aan met een mooie foto op Instagram. “Het is een heel zwaar jaar geweest, maar ik ga jullie een geheim vertellen. Ik heb veel geleerd, maar het mooiste cadeau dat ik kon krijgen is dit meisje. Ze is de beste! Ik hou voor altijd van je, Eva”, klinkt het.

Het bericht Joris uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een lief en deelt een leuke foto van hun tweetjes verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels