HomeNieuwsEntertainmentJohnny Depp haalt meedogenloos hard uit naar Elon Musk en Amber Heard...

Johnny Depp haalt meedogenloos hard uit naar Elon Musk en Amber Heard (video)

Er is al veel gezegd en geschreven over de rechtszaak tussen acteurs Johnny Depp en Amber Heard en ongetwijfeld heb je al veel videofragmenten de revue zien passeren. Niet onlogisch natuurlijk, want het hele proces wordt live uitgezonden én kan rekenen op enkele opmerkelijke en ronduit bizarre passages.

Zo ook gisteren, toen een oud tekstbericht van Johnny Depp naar boven werd gehaald waarin de steracteur – om het zacht uit te drukken – zowel ex Amber Heard als miljardair Elon Musk hun vet geeft. Beiden hebben een affaire gehad met elkaar en dat zou één van de vele druppels te veel zijn geweest voor Depp. In het tekstbericht, dat Depp schreef en verstuurde in 2016, neemt hij geen blad voor de mond.

”Heel expliciet”

In een vlaag van woede zou de Jack Sparrow-acteur ongefilterd Musk en Heard op de korrel hebben genomen. “Amber Heard smeekt erom om wereldwijd vernederd te worden. Ik heb je berichten nodig over San Francisco, broer… Sorry dat ik het vraag. Maar ze zoog Elon Musks scheve flieter en hij gaf haar wat idiote advocaten”, zo begon Depp zijn bericht. De advocaat van Heard las het hele bericht voor en vroeg of hij alles correct had geciteerd. Waarop Depp ogenschijnlijk smalend antwoordde: “Ja, dat heb je gedaan.” Ondertussen blijft de acteur aan populariteit winnen en volgen miljoenen fans het proces op de voet.

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels