HomeNieuwsEntertainmentJohannes Genard, frontman van School is Cool, wordt papa

Johannes Genard, frontman van School is Cool, wordt papa

Goed nieuws ten huize Genard. Johannes, de frontman van de band School is Cool, en zijn vriendin Greet de Ridder verwachten hun eerste kind. Het koppel maakte de komst van de kleine spruit bekend met een schattige foto op Instagram.

De volgende plaat van School is Cool zou wel eens een heel vrolijk album kunnen worden, want frontman Johannes Genard loopt tegenwoordig met zijn hoofd tussen de wolken. De zanger kondigde samen met zijn vriendin op Instagram aan dat het koppel een eerste kindje verwacht. Johannes is al negen jaar samen Greet De Ridder. De baby is uitgerekend voor begin september.

Eerste volwaardige Genard-De Ridder co-productie. Release datum begin september.

A post shared by Greet De Ridder (@the__hungry__heart) on

Johannes brak met School is Cool door in 2010 nadat de band de Humo’s Rock Rally van dat jaar had gewonnen. De grote bekendheid volgde na zijn deelname aan ‘Liefde voor Muziek’, waarin de zanger opviel met een cover van ‘Honeybee’ van Belle Perez. Het nummer deed het ook goed in de hitlijsten. Greet De Ridder heeft ook (kort) verleden op de Vlaamse televisie. Ze nam deel aan het eerste seizoen van ‘Bake Off Vlaanderen’.

Het bericht Johannes Genard, frontman van School is Cool, wordt papa verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels