HomeNieuwsEntertainment"Jo met de Banjo liet zijn minnares 'boekingskosten' betalen voor afspraakjes"

“Jo met de Banjo liet zijn minnares ‘boekingskosten’ betalen voor afspraakjes”

Dat weet Dag Allemaal ons vandaag te vertellen.

Jo De Clercq, oftewel Jo met de Banjo, heeft een klacht aan zijn been. Van een bijna twintig jaar jongere vrouw. Ze eist duizenden euro’s van de man. Geld dat ze naar eigen zeggen aan hem gaf om te kunnen afspreken. “En ik ben niet de enige die hij dat heeft gelapt”, aldus de vrouw.

“Mijn advocaat noemt hem een oplichter. En een gigolo”, opent het stuk in Dag Allemaal. Maar waarom die krasse uitspraken? Wel, volgens het artikel zou Jo geld gevraagd hebben in ruil voor afspraakjes. “Jo vertelde dat zijn vrouw argwaan begon te krijgen. Volgens hem controleerde ze zijn agenda en z’n inkomsten. Maar daar had hij een oplossing voor. Als ik hem wilde zien, moest ik ‘boekingskosten’ betalen. Anders gezegd: ik gaf hem geld, zodat hij z’n vrouw kon wijsmaken dat hij een presentatie-opdracht had of een debat moest bijwonen”, aldus de dame.

“Eén of twee keer per maand spraken we af, en dat acht jaar lang. Maar dan ontdekte ik dat hij niet meer met zijn vrouw samenwoonde en dat hij een nieuwe relatie had. Tegelijkertijd stond hij op een datingsite”, laat de anonieme vrouw nog weten.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels