HomeNieuwsEntertainmentJitske Van de Veire deelt foto van tien jaar geleden: "Amai, onherkenbaar!"

Jitske Van de Veire deelt foto van tien jaar geleden: “Amai, onherkenbaar!”

Jitske Van de Veire heeft twee foto’s van zichzelf gedeeld waar tien jaar tussen zit. Haar volgers zien dat ze in die tijd heel wat veranderd is, maar «op beide foto’s ben je echt en mooi», klinkt het.

Met de ‘10 years challenge’ halen Instagramgebruikers een foto uit de oude doos en leggen die naast een recent exemplaar. Ook Jitske Van de Veire waagde zich eraan. De 30-jarige eigenares van kapsalon ‘Jitske knipt’ deelde een kiekje van tien jaar geleden, eentje waarop ze een pintje aan het tappen is. «10 years challenge: gewonnen. Swipe en zoek de 10 verschillen», schrijft ze erbij.

Dezelfde glimlach

Haar volgers merken op dat ze sterk veranderd is doorheen de jaren. «Eerlijkheidshalve gaat mijn voorkeur naar de oude foto. Maar het allerbelangrijkste is dat jij je zelf goed voelt», «Amai, onherkenbaar!», «Op foto twee stond je achter de toog, maar je hebt nog altijd dezelfde glimlach», «Nog net zo prachtig», «Ik vind de vollere versie ZEKER zo mooi! Maar jijzelf moet het ook goed vinden», en «Op beide foto’s ben je echt en mooi», wordt er gereageerd.

Instagram CzisupeNhOd


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/jitske-van-de-veire-deelt-foto-van-tien-jaar-geleden-amai-onherkenbaar

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels