HomeNieuwsEntertainment“Jennifer Lawrence wil zo snel mogelijk zwanger worden”

“Jennifer Lawrence wil zo snel mogelijk zwanger worden”

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence wil dolgraag mama worden, en liefst zo snel mogelijk. Het gaat in ieder geval de goede richting uit, want binnenkort gaat ze trouwen.

Onlangs kondigde de 28-jarige actrice aan dat ze zich heeft verloofd met haar vriend, kunsthandelaar Cooke Maroney (33). Hoewel ze een turbulent liefdesleven achter de rug heeft, lijkt ze nu zeker van haar stuk.

Biologische klok

In haar entourage weet men dat Jennifer klaar is voor the next step. “Ja, Jennifer is dol op baby’s. Ze kan er enorm van genieten om kindjes van vrienden op de schoot te nemen of een namiddagje te babysitten. En dat heeft zo z’n gevolgen. Haar biologische klok is beginnen te tikken. Jennifer wil een kind. Ze snakt daarnaar”, klinkt het in TV Familie.

Ex-vriend papa geworden

Dat haar ex-vriend ondertussen ook vader is geworden, heeft de actrice uit onder meer ‘The Hunger Games’ aan het denken gezet. “Het steekt een beetje dat haar ex, acteur Nicholas Hoult (29), vorig jaar al een kind heeft gekregen met zijn vriendin, model Bryana Holly. Ooit fantaseerde Jennifer urenlang met Nicholas over hoe het zou zijn om samen een gezin te hebben. Het deed haar dus pijn om te zien dat Nicholas die plannen nu met iemand anders heeft uitgevoerd. Daarom wil Jennifer nu gauw zelf een kind”, lezen we.

Werk op de tweede plaats

Naar verluidt heeft Jennifer haar agenda voor dit jaar alvast aangepast aan haar trouw- en kinderplannen. Zo zou ze dit jaar slechts één film aannemen, ‘Bad Blood’. De rest van het jaar houdt ze bewust vrij voor haar persoonlijke leven.

Het bericht “Jennifer Lawrence wil zo snel mogelijk zwanger worden” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels