HomeNieuwsEntertainmentJennifer Lawrence verwerkt trauma met naaktscènes

Jennifer Lawrence verwerkt trauma met naaktscènes

Nadat Jennifer Lawrence haar telefoon werd gehackt en er naaktfoto’s van de actrice de wereld rondgingen, zat de ster in een moeilijke periode. Daar raakte ze op een creatieve manier overheen: ze speelde naaktscènes

In 2014 werden verschillende celebrities het slachtoffer van hackers. Plots doken er overal naaktfoto’s op van onder meer Kate Upon, Ariane Grande en Jennifer Lawrence. Dat heeft zijn sporen nagelaten, want in een interview vorig jaar vertelde die laatste dat ze het trauma nog steeds aan het verwerken was.

Genezen

In de nieuwe film ‘Red Sparrow’ speelt Lawrence de hoofdrol, daarin is de actrice ook naakt te zien. Ze verklaart in een interview met Vanity Fair dat ze er niet gerust in was: “Mijn grootste angst was dat mensen zouden vinden dat ik niet meer mocht klagen over het hacken van mijn telefoon en de naaktfoto’s, omdat ik mezelf nu toch naakt liet zien.”

Toch voelt ze zich er tegelijkertijd ook goed bij. “Het is dit keer mijn eigen keuze om uit de kleren te gaan. Ik nam iets terug dat van me gestolen was en het voelde normaal. Het hielp me genezen.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels