HomeNieuwsEntertainmentDeze doodgewone taakjes is stinkend rijke Oprah Winfrey verleerd

Deze doodgewone taakjes is stinkend rijke Oprah Winfrey verleerd

Het onwaarschijnlijke is gebeurd. Oprah Winfrey is zo rijk geworden dat ze zelfs niet meer weet hoe je een auto voltankt. En zo is er nog een aantal doodgewone dagtaken die de stinkend rijke presentatrice niet meer kan. 

”Hoe ik mijn eigen auto moet voltanken? Ik zou eerlijk gezegd niet weten wat te doen”, zegt Oprah beschaamd. De verklaring is dat ze nu zo rijk is dat ze de voeling met de wereld kwijt is.

Vliegtuigtickets

Tot niet zo lang geleden wist de Amerikaanse zelfs nog niet dat vliegtuigtickets tegenwoordig niet meer afgedrukt worden. ”Ik had iemand afgezet op de luchthaven en gevraagd of hij zijn ticket geprint had. Hij viel compleet uit de lucht.”

De telefoon beantwoorden doet Winfrey niet meer, dat laat ze over aan iemand van het securityteam. Die persoon moet haar dan laten wie er aan de lijn is voor zij de hoorn vastneemt.

Naar de bank

Vorig jaar onthulde Winfrey nog dat ze voor het eerst in twintig jaar naar de bank was geweest. Ze wilde zelf nog eens gaan en heeft bovendien aangeschoven in de rij. ”Ik moest een miljoen dollar storten, of nee twee”, legde ze uit.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels