HomeNieuwsEntertainmentJana uit ‘Blind Getrouwd’ deelt voor het eerst foto met haar vriend:...

Jana uit ‘Blind Getrouwd’ deelt voor het eerst foto met haar vriend: «Hoe mooi zijn jullie samen!»

Jana De Bosscher heeft een kiekje gedeeld waarop ze samen met haar kersverse vriend te bewonderen is. «Blij voor jou dat je iemand gevonden hebt die je gelukkig maakt», klinkt het in de reacties.

Zoveel twijfels er waren tussen haar en Christiaan in ‘Blind Getrouwd’, zo zeker is Jana De Bosscher van haar stuk met haar vriend Nico, een 33-jarige psychologisch consulent uit Moerbeke-Waas. De twee tortelduifjes genoten afgelopen weekend van een citytrip in Parijs. De 30-jarige kleuterjuf uit Lokeren deelde enkele kiekjes ervan en zo krijgen we eindelijk haar grote liefde te zien. «Du pain, du vin et du boursin», titelt ze haar Instagrambericht.

Gelukwensen

Haar volgers zijn erg blij voor haar en zien een overgelukkige Jana. «Blij voor jou dat je iemand gevonden hebt die je gelukkig maakt!», «Amai, hoe mooi zijn jullie samen!», «Wat een mooie liefde, proficiat», en «Veel geluk samen!», is de algemene teneur in de reacties.

janafoto

Instagram / @janadebosscher

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/jana-uit-blind-getrouwd-deelt-voor-het-eerst-foto-met-haar-vriend-hoe-mooi-zijn-jullie-samen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels