HomeNieuwsEntertainmentFrances Lefebure is halfweg de zwangerschap en deelt foto: «Wat een mooi...

Frances Lefebure is halfweg de zwangerschap en deelt foto: «Wat een mooi buikje!»

Frances Lefebure is inmiddels 20 weken zwanger en dat wordt stilaan zichtbaar, zo blijkt uit enkele foto’s die ze deelde op Instagram.

Begin deze maand raakte bekend dat Frances Lefebure en Boris Van Severen voor het eerst samen een kindje krijgen. Intussen weten we ook al dat het een jongetje wordt, al had Frances eerder een meisje verwacht toen ze de NIPT-test deed. «Daar stond heel droog: ‘mannelijk’. Maar het klopt gewoon. We kijken ernaar uit om ons kindje te zien. Ik hoop dat hij de amandelvormige ogen van Boris heeft», vertelde ze op Radio 2.

Stralen

De 34-jarige actrice, die in de helft van haar zwangerschap zit, deelde op Instagram enkele foto’s van afgelopen weekend, toen ze in Gent vertoefde. Haar bolle buikje kan ze stilaan niet meer verbergen. «Prachtig zwanger», klinkt het in de reacties. «Je ziet er stralend uit», «Knap! Geniet van je ijsje voor twee!», «Wat een mooi buikje al», en «Leuk! Geniet van dat kleine mensje», reageren nog enkele volgers.

Instagram CsgyA1TKpwn


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/frances-lefebure-halfweg-de-zwangerschap-en-deelt-foto-wat-een-mooi-buikje

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels