HomeNieuwsEntertainmentInfluencer Steffi Mercie poseert in lingerie: «Mijn zelfzekerheid is fel gestegen» (foto)

Influencer Steffi Mercie poseert in lingerie: «Mijn zelfzekerheid is fel gestegen» (foto)

Steffi Mercie heeft een shoot gedaan voor het Franse lingerie- en damesmodemerk Etam. Ze deelde enkele foto’s van het resultaat op Instagram. «Ik ben zo jaloers op je lichaam», klinkt het in de reacties.

Ze wordt met de dag populairder, bewijze de meer dan 200.000 volgers op Instagram. Voor het derde jaar op rij mag Steffi Mercie model staan voor Etam. Een bewuste keuze van haar ook, zo legt ze uit. «Zo trots om part te zijn van deze prachtige brand die het belangrijk vindt om de ‘perfecte standaards’ te doorbreken en iedereen mooi wilt laten voelen. Derde jaar dat ik model mag staan voor Etam en moet zeggen dat mijn zelfzekerheid toch fel gestegen is. We zijn er nog niet, maar we komen er wel», schrijft ze bij enkele foto’s op Instagram.

Positiviteit

Haar volgers steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken. «Door jou gaan jonge vrouwen zichzelf leren omarmen, want je bent zoals je bent: mooi en uniek op je eigen manier», «Je straalt!», «Ik ben zo jaloers op je lichaam», «Wauw, zo mooi! Nooit twijfelen aan jezelf», en «Wow wat ben jij knap, Steffi!», klinkt het in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Instagram CwhmfoFrNYB


Wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/influencer-steffi-mercie-poseert-lingerie-mijn-zelfzekerheid-fel-gestegen-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels