Vind ons op

Zita

Huis van Miley Cyrus volledig afgebrand

Entertainment

Huis van Miley Cyrus volledig afgebrand

In Californië woeden al een tijdje enorme bosbranden. Die hebben inmiddels al het leven gekost aan 44 mensen. Malibu is een van de zwaarst getroffen gebieden, en daar wonen heel wat beroemdheden. Het huis van Miley Cyrus is onder meer in vlammen opgegaan.

De 25-jarige Amerikaanse zangeres kondigde op Twitter aan dat haar huis volledig afgebrand is door wat nu al de dodelijkste bosbrand in de geschiedenis van Californië genoemd wordt. “Helemaal kapot door de manier waarop de brand mijn gemeenschap beïnvloedt. Ik heb geluk gehad. Mijn dieren en de liefde van mijn leven zijn er veilig en wel en dat is alles wat er toe doet. Mijn huis staat er niet meer, maar de herinneringen die ik er met mijn familie en vrienden heb gemaakt, zullen altijd blijven. Ik ben dankbaar voor wat ik nog heb. Veel liefde en dankbaarheid voor de brandweermannen en het politiebureau van LA platteland. Swipe up als je wil helpen. Doneer geld, tijd of middelen. Hou meer van jullie dan ooit, Miley”, klinkt het op Twitter.

Niet enige beroemdheid

De zangeres van ‘Wrecking ball’ en ‘Malibu’ is niet de enige wiens huis verwoest is door de bosbrand. Ook Gerard Butler, Camille Grammer, Neil Young en Robin Thicke zagen hun huis in vlammen opgaan.

Ondertussen blijven de bosbranden woeden. De brandweer van Los Angeles heeft grote moeite om de branden onder controle te krijgen. De harde en droge wind zorgt ervoor dat het vuur aanblijft en zich snel verspreidt.

Het bericht Huis van Miley Cyrus volledig afgebrand verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top