HomeNieuwsEntertainmentOnverwachte breuk en tranen in 'Boer zkt Vrouw': "Ik had alles over...

Onverwachte breuk en tranen in ‘Boer zkt Vrouw’: “Ik had alles over voor u! Denk je dat ik hier zat te faken?” (video)

OPGELET: dit artikel bevat spoilers over het programma!

Jeroen en Severien zijn dan tóch geen koppel meer. En da’s straf nieuws voor wie naar de vorige aflevering van het populaire programma keek. Maar een fragment en een interview in Dag Allemaal geven meer uitleg.

“We zijn even een koppel geweest en hadden het heel fijn samen. Maar toen Severien enkele weken na de opnames terug naar de boerderij kwam, was alles anders. Ik kreeg het gevoel dat mijn verliefdheid steeds minder groot werd”, aldus Jeroen in Dag Allemaal.

De twee hadden nog een gesprek en daar zijn beelden van. Harde beelden voor fans van het duo. Severien in tranen en Jeroen zonder duidelijk antwoord op haar vragen:

Toch heeft Jeroen de liefde gevonden. “Kimberly had mij op tv gezien. Haar tante schreef haar destijds in, maar ze kon niet naar de opnames komen omdat ze examens had. Na afloop heeft ze mij toch geschreven via Facebook”, aldus Jeroen in Dag Allemaal. Toch wil hij duidelijk zijn: “Ik was toen niet meer samen met Severien. Dat was een week of zes nadat het gedaan was tussen ons.”

Severien zelf laat ook van zich horen in het weekblad. “Ik weet niet wat er misgelopen is. De beslissing om er een punt achter te zetten komt helemaal van Jeroen… Ik was misschien stiller dan normaal. Maar ik had dan ook net alles en iedereen achtergelaten in België”, aldus de dame. Benieuwd wat we vanavond te zien zullen krijgen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels