HomeNieuwsEntertainmentHugh Jackman weigerde de rol van James Bond

Hugh Jackman weigerde de rol van James Bond

De Australische acteur Hugh Jackman heeft in een interview verteld dat hij James Bond had kunnen zijn. Hij bedankte voor de rol zodat hij zich op een andere film kon focussen. 

Producers van de succesvolle spionnenfranchise ‘James Bond’ vroegen Hugh Jackman of hij geïnteresseerd was in de rol van 007. “Ik ben heel dankbaar voor rollen zoals Wolverine, maar ik heb verrassend lang in de films gespeeld. Op een bepaald moment werd ik vooral bekend voor die rol”, verklaart Jackman. “Ik wil ook in musicals en theater meedoen. Als ik zo’n grote rollen als Bond en Wolverine allebei zou vertolken, zou de industrie denken dat ik daarvoor gekend wil zijn.”

“Mijn medestudenten voorspelden dat ik Bond zou worden”

Het straffe is dat de acteur al eerder te horen kreeg dat hij een goede Britse spion zou kunnen zijn. “Vreemd genoeg zeiden mijn medestudenten in de toneelschool ook al dat ik James Bond zou worden als ik het zou maken in Hollywood”, vertelt de acteur in een interview met Variety. “Maar ik wou verschillende rollen spelen.”

‘The Greatest Showman’

De 49-jarige acteur liet de rol van de Britse spion aan zich voorbij gaan voor de musical ‘The Greatest Showman’. Daarin schittert hij samen met Zac Efron en Zendaya in een circus. De film zal vanaf begin 2018 in de Belgische cinemazalen spelen, maar kreeg al drie nominaties voor een Golden Globe.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels