HomeNieuwsEntertainmentDe televisieserie ‘The Office’ krijgt mogelijk een vervolg

De televisieserie ‘The Office’ krijgt mogelijk een vervolg

Zender NBC overweegt om een nieuw seizoen van de komische serie ‘The Office’ te produceren. Voormalig hoofdrolspeler Steve Carell speelt er niet in mee. 

De Amerikaanse serie ‘The Office’ speelde van 2005 tot 2013, 9 seizoenen lang, op NBC en won 5 Emmy Awards. Nu zou de televisiezender een reboot van de populaire tv-show willen uitbrengen. Steve Carell zal er niet in meedoen, maar over de rest van de voormalige cast, onder wie Rainn Wilson, John Krasinski en Jenna Fischer, is nog niets bekend.

“Ik weet niet of het realistisch is”

Jenna Fischer, die de rol van Pam Halpert vertolkte, had in november nog twijfels over een reboot van de serie. “Ik zou meteen meedoen als de rest van de cast ook van de partij was, maar ik weet niet of dat realistisch is”, aldus de actrice. “Dat geldt ook voor de personages. Ze zijn gegroeid tijdens het verloop van de show. Velen van hen hebben het bedrijf verlaten en het zou moeilijk uit te leggen zijn als ze allemaal opeens zouden terugkeren.”

Niet de eerste keer

Toch is de kans groot dat NBC ‘The Office’ terug naar het kleine scherm brengt. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat ze nieuw leven aan een succesvolle serie geven. ‘Will & Grace’, ‘Twin Peaks’ en ‘Gilmore Girls’ kregen ook al nieuwe afleveringen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels