HomeNieuwsEntertainmentHomokoppel beleeft onvergetelijk verlovingsfeest dankzij deze ster

Homokoppel beleeft onvergetelijk verlovingsfeest dankzij deze ster

Zangeres Taylor Swift heeft twee van haar fans een onvergetelijk verlovingsfeest bezorgd. Een fan, Alex Goldschmidt, mailde de popster dat hij zijn vriend Ross Girard ten huwelijk had gevraagd en vroeg aan Swift of zij hem wilde verrassen met een optreden op hun verlovingsfeest. 

 

In een bar in Los Angeles voerde ze haar hit King Of My Heart uit, wat een speciale betekenis heeft voor het stel. Op de tonen van dat nummer heeft Alex zijn vriend namelijk ten huwelijk gevraagd. Zowel Ross als Swift zeiden ja op het verzoek van de sympathieke Amerikaan.

Akoestische versie

In een blauw jurkje met witte bloemen en gitaar in de hand zong ze de akoestische versie van King Of My Heart. Alex en Ross konden hun geluk niet op. “Ik kan Taylor niet genoeg bedanken dat ze wilde helpen met het bijzonder maken van deze dag”, schreef Alex na afloop op Facebook.

Alex is al jarenlang superfan van de 29-jarige zangeres. Door de jaren heen hebben de twee via sociale media vaker contact gehad. Op Instagram schreef hij ook nog “ze kwam, ze zong, ik ben dood”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

She came, she sang, I’m dead.  #RossAndAlexForever  @meadowrunnerpro

Een bericht gedeeld door Alex Goldschmidt (@alexandergold) op

Het bericht Homokoppel beleeft onvergetelijk verlovingsfeest dankzij deze ster verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels