HomeNieuwsEntertainment"Ik was ooit verliefd op Kristel van K3": de grappigste momenten uit...

“Ik was ooit verliefd op Kristel van K3”: de grappigste momenten uit De Slimste Mens ter Wereld van de afgelopen week (video)

Het was weer genieten en lachen tijdens De Slimste Mens ter Wereld afgelopen week. VIER heeft net een nieuwe compilatievideo online gegooid met de grappigste momenten van week 4.

Delphine Lecompte – blijkbaar kleindochter van de bekende Dr. Lecompte – was weer haar ontwapenende zelve en vormde steevast een duo met Ella Leyers. Die laatste heeft haar 16de aflevering achter de rug, een absoluut record dat we niet meteen verbroken zien worden. Ze speelde – jammer genoeg – Delphine Lecompte naar huis in de finaleronde.

Kamal versus Gene


Opvallend momentje van jurylid Kamal Kharmach. De komiek gaf toe ooit een oogje gehad te hebben op voormalig K3-zangeres Kristel en tevens de vrouw van deelnemer en zanger Gene Thomas. Toen hij het nieuws vernam dat Gene met Kristel ging trouwen, tekende hij uit wrok op de Gene Thomas-posters die op de schoolmuren hingen Hitler-snorretjes. Gene kon er smakelijk om lachen.

Foto: still VIER – De Slimste Mens ter Wereld YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels