HomeNieuwsEntertainmentHet beroemde Twilight-huis van Bella Swan staat te koop

Het beroemde Twilight-huis van Bella Swan staat te koop

In de stad St. Helens in de Amerikaanse staat Oregon wordt momenteel een erg bijzonder huis aangeboden op de immomarkt. Liefhebbers van de Twilight-films kunnen een kijkje nemen in de woning van het personage Bella Swan. Voor slechts 349.900 dollar of zo’n 309.000 euro mogen ze zich al eigenaar noemen. 

In het huis werden vooral uit de eerste film scènes opgenomen met hoofdrolspeelster Kirsten Steward en Billy Burke, die de vader van Charlie speelde. Voor de vier volgende films werd het huis nagebouwd in een studio. In een interview met USA Today laat de huidige eigenaar ook weten dat het productieteam in 2008 zijn huisje toen volledig onder handen nam en alles opknapte. “Het is echt heel bijzonder om al die mensen in je woning te zien staan en ze te zien koken.”

Bella’s huis 

Sinds de opnames hebben de eigenaars niks meer veranderd aan de woning. Ze noemen het in de advertentie ook’Bella’s woning’. De Twilight-woonst mag dan wel in Oregon gesitueerd zijn, in de film woonde Bella in het dorpje Forks, in het naburige Washington. Dat zag het aantal toeristen door de media-aandacht enorm stijgen.

Het bericht Het beroemde Twilight-huis van Bella Swan staat te koop verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels