HomeNieuwsEntertainmentHanne van K3 onthult HEUGLIJK nieuws: “Het allermooiste moment van 2020” (foto)

Hanne van K3 onthult HEUGLIJK nieuws: “Het allermooiste moment van 2020” (foto)

Hanne Verbruggen heeft op oudejaarsavond fantastisch nieuws gedeeld op Instagram. Zonder dat iemand het wist, is ze in 2020 in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend.

In 2018 werd Hanne door haar vriend Jorn, waarmee ze al tien jaar samen is, ten huwelijk gevraagd op vakantie in Portugal. Een concrete trouwdatum kenden we nog niet, maar blijkbaar hebben ze de grote stap vorig jaar in het grootste geheim gezet.

Dankbaar

Dat deelde de 26-jarige K3-zangeres mee in een Instagrambericht. “Ik dacht oprecht dat een weergave van 2020 enkel uit foto’s van mezelf in de zetel zou bestaan, maar niets is minder waar! 2020, je was geen lieverdje, maar na 5 drukke jaren was de rust die je meebracht stiekem welkom. Ik werd me weer bewust van de kleine dingen in het leven die zo ontzettend mooi en belangrijk zijn. En daar ben ik toch wel dankbaar voor”, schrijft ze.

“2020 was een emotionele rollercoaster. Ik heb emoties leren kennen die ik nooit eerder had gevoeld, ben meter geworden van lieve Louise, we draaiden een film, ons album werd een succes,… En dan was er nog 1 ding. Het allermooiste moment van 2020. Eentje waar mijn hart nog elke dag een sprongetje door maakt…”, besluit ze met een foto van hun tweetjes tijdens het huwelijk.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om hun trouwfoto te bekijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HANNE VERBRUGGEN (@hannecarry__)

Het bericht Hanne van K3 onthult HEUGLIJK nieuws: “Het allermooiste moment van 2020” (foto) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels