HomeNieuwsEntertainment‘BGT’-jurylid Amanda Holden poseert halfnaakt voor Nieuwjaar, maar krijgt ook kritiek: “Je...

‘BGT’-jurylid Amanda Holden poseert halfnaakt voor Nieuwjaar, maar krijgt ook kritiek: “Je hebt meer klasse dan dit” (foto)

‘Britain’s Got Talent’-jurylid Amanda Holden heeft het nieuwe jaar ingezet met een gewaagd kiekje op Instagram. Sommige volgers vinden de foto echter niet gepast.

Amanda Holden (49) heeft met een originele foto afscheid genomen van 2020. Daarop pronkt de Britse presentatrice in een jacuzzi zonder bovenstukje en met een slipje waarop ‘tot ziens 2020’ te lezen staat. “Proost!”, knipoogt ze erbij.

Geen goed voorbeeld

De meeste volgers vinden de foto geweldig en prijzen haar goed gevoel voor humor. Enkele volgers zijn echter van mening dat ze op die manier geen goed voorbeeld is voor haar twee dochters, Alexa (14) en Hollie (8). “Serieus, Amanda, je hoeft je lichaam niet zo te etaleren. En al zeker niet wanneer je dochters hebt. Je hebt meer klasse dan dit”, “Trek een T-shirt aan alsjeblieft” en “Mooi, maar je zoekt de aandacht zo wel op”, klinkt het onder meer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amanda Holden (@noholdenback)

Het bericht ‘BGT’-jurylid Amanda Holden poseert halfnaakt voor Nieuwjaar, maar krijgt ook kritiek: “Je hebt meer klasse dan dit” (foto) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels