HomeNieuwsEntertainmentHalle Berry: “Hoe meer pijn het doet, hoe leuker ik het vind”

Halle Berry: “Hoe meer pijn het doet, hoe leuker ik het vind”

De Amerikaanse actrice Halle Berry is op haar 52ste fitter dan ooit. Dat heeft ze te danken aan haar intense trainingen met haar personal trainer. “Als ik een dag niet voldoende beweeg, voel ik me slecht”, klinkt het.

Momenteel speelt de actiethriller ‘John Wick 3’ in de filmzalen. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Keanu Reeves en Halle Berry. Die laatste ging tot het uiterste om de vele stunts zelf te kunnen uitvoeren. “Ik geef het toe: ik ben verslaafd aan sporten. Sinds ik mijn personal trainer Peter Lee Thomas leerde kennen, ben ik extreem actief. Hij duwt me over mijn limieten. Boksen, yoga, powertraining, … Hoe meer pijn het doet, hoe leuker ik het vind. Raar, want ik heb vroeger nooit graag aan sport gedaan. Maar nu… Als ik een dag niet voldoende beweeg, voel ik me slecht. Dan verlang ik naar de pijn na een keiharde training. Ik vrees dat ik wat gek aan het worden ben, ja…”, lezen we in TV Familie.

Door het eindeloze trainen heeft het 52-jarige model een atletisch lichaam, al blijft ze daar bescheiden over. “Ach, het is gewoon het gevolg van al die inspanningen. Ik zie mijn lichaam niet als een pronkstuk. Eerder als een bevestiging dat ik goed bezig ben”, klinkt het.

“Géén mannen meer, punt”

De moeder van twee focust zich momenteel volledig op haar filmcarrière. Voor liefde is er even geen plaats, nadat ze in 2017 een punt zette achter haar relatie met muziekproducer Alex Da Kid. “Ik heb het gehad. Relaties hebben mij nooit echt geluk gebracht. Integendeel. Het is altijd slecht afgelopen en altijd leverde dat pijn en drama op. En dat wil ik dus niet meer. Vooral voor mijn kinderen (dochter Nahla, 11, en zoon Maceo, 5; red.). Niet dat zij thuis getuige zijn geweest van extreem emotionele of explosieve scènes of zo. Maar ze hebben wél gezien hoe verdrietig hun mama was. Hoe ze hun moeder een poos kwijt waren omdat die verscheurd was door liefdesverdriet. Ze snapten dat natuurlijk niet goed. Waarom moesten ze mama plots met rust laten? Ik vond dat zo oneerlijk tegenover mijn twee schatten”.

“En dus wou ik de oorzaak van alle ellende uitschakelen. Géén mannen meer, punt. Dat betekent geen miserie meer. Het geluk van mijn kinderen is veel belangrijker dan wéér een onnozele verliefdheid. Ik heb op seksueel vlak wel één en ander beleefd, hoor. Ik mis het wel, maar seks is voor mij al lang niet meer noodzakelijk om een fijn leven te hebben”, aldus Berry.

Het bericht Halle Berry: “Hoe meer pijn het doet, hoe leuker ik het vind” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels