HomeNieuwsEntertainmentHaar van Frank Sinatra te koop aangeboden

Haar van Frank Sinatra te koop aangeboden

Enkele persoonlijke bezittingen van Frank Sinatra gaan onder de hamer. Onder andere zijn haar en een flesje pijnstillers staan te koop. Dat meldt de New York Post.

Een familie die jarenlang voor de Amerikaan werkte heeft allerlei spullen van de legendarische zanger verzameld. Zo hebben ze het haar van Sinatra bewaard dat op de grond viel tijdens een knipbeurt. Bieden op het zakje kan vanaf 1.000 dollar (815 euro).

Daarnaast kun je een leeg flesje pijnstillers bemachtigen. De zanger gebruikte de middelen een maand voor zijn overlijden. “Het is jammer om te weten dat hij op het einde veel pijn leed, maar mensen zijn zeker bereid om een flesje pijnstillers van beroemdheden te kopen”, zegt Margarett Barrett van veilinghuis Heritage Auctions.

Hartaanval

De veiling zou rond de 25.000 euro moeten opleveren. Sinatra stierf op 82-jarige leeftijd aan een hartaanval. Hij had een heel charismatische stem en wordt daarom wel eens ‘The Voice’ genoemd. De New Yorker ligt begraven in Californië. Op zijn grafsteen staat de tekst “The Best is Yet to Come”, een verwijzing naar zijn legendarische cover van Cy Coleman.

Haar van Frank Sinatra te koop aangeboden

Het bericht Haar van Frank Sinatra te koop aangeboden verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels