HomeNieuwsEntertainmentGiorgio Moroder komt naar Brussels Summer Festival

Giorgio Moroder komt naar Brussels Summer Festival

Het Brussels Summer Festival (BSF) heeft woensdag zijn eerste namen bekendgemaakt, waaronder enkele grote namen uit binnen- en buitenland. Onder meer Giorgio Moroder, Manic Street Preachers, Hooverphonic en Blanche staan op de affiche van het festival dat deze zomer van 14 tot 18 augustus plaatsvindt in de hoofdstad.

Met Giorgio Moroder heeft het BSF voor zijn zeventiende editie een legende in de muziekwereld gestrikt. Als producer, muzikant, dj en componist deelde dit Italiaanse disco-icoon de studio met artiesten zoals Donna Summer, David Bowie, Blondie, Kylie Minogue, The Human League, Queen, Coldplay, Lady Gaga en Daft Punk.

De Britse rockgroep Manic Street Preachers zal ook neerstrijken in Brussel. Het Britse trio James Dean Bradflied, Nicky Wire en Sean More bracht vorig jaar met Resistance is Futile hun dertiende plaat uit.

België

De Belgische artiesten zijn ook goed vertegenwoordigd, want met Hooverphonic en Blanche zullen er twee sterke vrouwenstemmen op het podium staan van het BSF.

De hip hop-scène is al lang niet meer weg te denken van de festivals. Met Caballero en JeanJass strikt BSF een Belgisch duo, en ook de populaire Franse rapper Booba zakt af naar Brussel.

Daarnaast staan ook de artiesten Suarez, The Avener (dj set), Alice Et Moi, Grand Blanc, Mustii, Eiffel, en Collectif 13 op de affiche.

Het bericht Giorgio Moroder komt naar Brussels Summer Festival verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels