HomeNieuwsEntertainmentGert Verhulst openhartig: "Geen behoefte aan andere vrouwen"

Gert Verhulst openhartig: “Geen behoefte aan andere vrouwen”

Dat weet hij in een interview aan ‘De Telegraaf’ te vertellen.

’t Liefdesleven van de 51-jarige Gert Verhulst is lange tijd goed voer geweest voor de boekskes. Zijn relatie met Karen Damen en zijn (kortstondige) band met Josje Huisman kregen destijds de nodige aandacht.

Toch was (en is) zijn vrouw Ellen Callebout een rode draad in Gerts liefdesleven. Na een relatie van ruim tien jaar trouwde hij in mei van dit jaar met de vrouw van zijn leven.

“Geloof me, ik heb geen behoefte meer aan andere vrouwen. Voor mij geen escapades meer”, klinkt het nu in ‘De Telegraaf’. “Ik geniet van mijn twee volwassen kinderen en vrouw. Voor mij is het gezinsleven belangrijk. Als je nu vraagt: ‘Hoe gaat het privé?’, dan kan ik kort zijn: heel goed”, aldus Gert.

Ook kiest Verhulst nu met volle overtuiging voor het gezinsleven. “Dat heeft misschien ook wel iets te maken met mijn leeftijd. Ik heb altijd knetterhard gewerkt waardoor ik nauwelijks nog een privéleven had. Ik heb het roer danig omgegooid en besteed nu meer aandacht aan mijn gezin. De kerstdagen en de jaarwisseling wil ik in rust met mijn familie vieren. Daar komt geen speld tussen. Ik blokkeer mijn agenda. Overigens zal ik na de start van de intensieve afscheidstournee van ‘Samson & Gert’ de rust ook wel hard nodig hebben”, klinkt het verder nog.
https://www.instagram.com/p/BmGBqfeA0z9/
https://www.instagram.com/p/BnMG53xlQAu/
https://www.instagram.com/p/BvU5ARThuPN/
https://www.instagram.com/p/ByH-MPdo7G7/

Foto: Instagram – Bron: Nieuwsblad/De Telegraaf

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels