HomeNieuwsEntertainmentGers Pardoel samen met 15 jaar jongere ex van bekende voetballer (foto)

Gers Pardoel samen met 15 jaar jongere ex van bekende voetballer (foto)

Een jaar na de breuk met zijn jeugdliefde heeft de Nederlandse zanger Gers Pardoel opnieuw de liefde gevonden. Hij heeft een relatie met een zakenvrouw.

Vorig jaar raakte bekend dat Gers Pardoel gebroken had met zijn vriendin Sélina, waarmee hij vijftien jaar samen was en twee kinderen heeft, Goud (7) en Rocci (6). De 40-jarige zanger van onder meer ‘Ik neem je mee’ en ‘Bagagedrager’ heeft intussen een nieuwe relatie. Volgens Dag Allemaal is hij samen met Ann-Sophie Van Triel, een 25-jarige zakenvrouw uit Sinaai. Ze is de ex van Westero-voetballer Tuur Dierckx, die in december nog in opspraak kwam nadat hij betrapt werd tijdens een lockdownfeestje in zijn appartement.

Campagne om taboe te doorbreken

Ann-Sophie heeft een eigen zaak, Social Issue, dat bedrijven, merken en bekende personen in de markt zet. Daarmee lanceerde ze begin dit jaar de campagne ‘What is your social issue?’, die bekende koppen zoals – jawel – Gers Pardoel een platform gaf om hun bekommernissen en issues te delen. Op die manier wilden ze het taboe rond het uiten van onzichtbare doch aanwezige gevoelens en gedachten doorbreken.

Geen geheim

Sinds de heropening van de terrassen maken ze van hun relatie geen geheim meer. De twee werden al meermaals samen gezien, zo bevestigde de entourage van Gers aan Dag Allemaal.

Belga / james Arthur Gekiere

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels