HomeNieuwsEntertainmentDennis uit ‘Blind Getrouwd’ heeft dan toch de liefde gevonden: «We voelen...

Dennis uit ‘Blind Getrouwd’ heeft dan toch de liefde gevonden: «We voelen allebei dat het goed zit» (foto)

Het ‘Blind Getrouwd’-experiment tussen Nathalie en Dennis slaagde jammer genoeg niet, maar intussen heeft hij wel iemand anders gevonden. «Het is nog pril, we zijn nu zo’n drie weken samen», klinkt het.

Foto: VTM

De ontgoocheling was van zijn gezicht af te lezen, toen Dennis (34) zijn afscheidsspeech voorlas aan Nathalie (33). Ze hadden allebei hun best gedaan, maar hun relatie bloeide nooit echt open. Intussen zijn we alweer enkele maanden verder en is Dennis geen vrijgezel meer. «Dat lijkt misschien vrij snel na mijn huwelijk met Nathalie, maar je mag niet vergeten dat de opnamen van ‘Blind Getrouwd’ een half jaar voor de uitzending plaatsvonden. Het slotbeeld van hoe het intussen met ons gaat, werd in januari ingeblikt. Na de laatste episode kreeg ik veel berichten, van mannen én van vrouwen. Iedereen vond het jammer dat het niet gelukt was en dat ik het verdiend had. Sommigen wilden ook met me afspreken», vertelt hij in Dag Allemaal.

Vriendin van vroeger

De naam van zijn nieuw lief laat hij (voorlopig) achterwege, maar het gaat om een vriendin van vroeger. «Ik ben commercieel manager bij eersteklasser Stella Artois Leuven Bears, zij speelt competitie op een aardig hoog niveau. Op dit moment heeft ze geen wedstrijden en zo hadden we rustig de tijd om onze vriendschap van toen… wat op te poetsen. We zijn beginnen te daten. En met succes. Het is nog pril, we zijn nu zo’n drie weken samen. Maar we voelen allebei dat dit goed zit. Het heeft ook geen zin dat verborgen te houden, want mensen zien ons samen. We zijn al op weekend geweest en hebben al een paar terrasjes gedaan», klinkt het.

Geen spijt

Dennis heeft geen spijt van zijn deelname aan ‘Blind Getrouwd’. Af en toe heeft hij zelfs nog contact met Nathalie. «Tuurlijk, waarom ook niet? De liefdesrelatie is niet gelukt, maar Nathalie en ik bellen af en toe en hebben nog eens afgesproken, zonder camera’s erbij. We kijken allebei zonder negatieve gevoelens terug op onze deelname aan ‘Blind Getrouwd’. We hebben alle twee eerlijk geprobeerd om er een mooi verhaal van te maken, maar het is niet gelukt. Ik verwijt Nathalie niks, ze is altijd oprecht gebleven. Maar nu wil ik wel verder met mijn leven», besluit hij.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels