HomeNieuwsEntertainmentGeorge Clooney schenkt een miljoen dollar aan beste vrienden

George Clooney schenkt een miljoen dollar aan beste vrienden

Het loont bevriend te zijn met George Clooney. Een van zijn beste vrienden heeft onthuld dat de acteur op gulle wijze zijn intieme vrienden heeft bedankt.

Zakenman Rande Gerber, de echtgenoot van Cindy Crawford, deed een boekje open over zijn beste vriend. Aan het Amerikaans tijdschrift Headliners bekende hij dat Clooney veertien vrienden had gebeld met de boodschap: “Hé, markeer 27 september 2013 in je agenda. Iedereen komt naar mijn huis voor het avondeten.”

Designerkoffer

Toen de vriendengroep op het afgesproken tijdstip aankwam, kreeg iedereen een zwarte designerkoffer. George zei dat hij iets wilde terugdoen voor zijn vrienden. “Ik wil dat jullie weten hoeveel jullie voor mij betekenen. Ik heb zoveel geluk dat ik jullie allemaal in mijn leven heb. Zonder jullie had ik niet gestaan waar ik nu sta.”

In elk van de veertien koffers had de acteur een grote som geld gestopt, een miljoen dollar cash om precies te zijn. “Ik weet dat we allemaal moeilijke tijden doorgemaakt hebben, sommigen van jullie gaan er nog steeds doorheen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om je kinderen, om school, over het betalen van je hypotheek.” De som geld zou het leven van enkele vrienden veranderen.

Liefdadigheid

Toch voelde Gerber zich niet op zijn gemak om het geld aan te nemen. Hij weigerde. Daarop had George gezegd: “Als Rande het geld niet aanneemt, krijgt niemand het.” Uiteindelijk nam de zakenman het bedrag van een miljoen dollar toch aan en gaf het aan een goed doel.

Lees ook: George en Amal Clooney schenken 10.000 dollar aan hondenopvang

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels