HomeNieuwsEntertainmentGeorge Clooney gaat minder acteren

George Clooney gaat minder acteren

George Clooney heeft zijn acteercarrière op een laag pitje gezet. Hij wil zich alleen nog maar inzetten voor projecten waar hij 100% achter staat.

Clooney heeft twee goede redenen om het rustiger aan te doen. Zo vindt hij zichzelf te oud om de casanova uit te hangen. “Ik heb heel lang geacteerd, maar ik ben nu 56 jaar”, vertelt hij aan de Britse krant The Sunday Times. “Ik ben niet meer de kerel die het meisje krijgt aan het einde. Dat zou ik in ieder geval niet meer moeten zijn.”

Tequila

Daarnaast geeft hij eerlijk toe dat hij het geld niet meer nodig heeft. Zo heeft Clooney recent nog zijn tequilabedrijf Casamigos verkocht voor een miljard. In plaats van acteren, wil de Oscarwinnaar zich liever toeleggen op het produceren en regisseren van films.

“Ik heb geld, dus ik kan eindelijk de films maken die ik wil”, zo laat hij nog optekenen. “Als je kijkt waar ik de laatste jaren mee bezig ben, was het meeste daarvan niet tot stand gekomen als ik het niet had opgepakt. Niemand had ‘Good Night, And Good Luck’ of ‘Michael Clayto’n gemaakt, als ik daar niet hard voor had gevochten.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels