HomeNieuwsEntertainmentOok Harry Dreyfuss beschuldigt Kevin Spacey van ongewenste intimiteiten

Ook Harry Dreyfuss beschuldigt Kevin Spacey van ongewenste intimiteiten

Al elf mannen beschuldigen Kevin Spacey van handtastelijkheden. De laatste in het rijtje is Harry Dreyfuss, de zoon van acteur Richard Dreyfuss.

In een column schrijft Harry Dreyfuss dat hij is aangerand in 2008. Harry was destijds 18 jaar oud en zijn vader werkte samen met Spacey aan het toneelstuk Complicit. “Het gebeurde op een avond toen we met drie het script oefenden”, schrijft hij. De ‘American Beauty’-acteur zou zijn hand op de dij én het kruis van de 18-jarige Harry gelegd hebben. “Mijn vader zag het niet en ik heb jarenlang niets over het incident verteld.”

In plaats daarvan maakte Harry jarenlang grapjes over het voorval, door te lachen dat de grote Kevin Spacey hem probeerde te versieren. Maar door het Harvey Weinstein-schandaal durft hij naar buiten te komen met zijn verhaal. “Nu vind ik het walgelijk dat Kevin zich zo veilig voelde. Dat hij wist dat hij mij kon betasten in het bijzijn van mijn vader en dat ik de moed niet had om er iets over te zeggen.”

Anthony Rapp

De Oscarwinnaar kwam vorige week in opspraak. De bal ging aan het rollen toen Anthony Rapp hem van grensoverschrijdend gedrag beschuldigde. De acteur was toen amper 14 jaar, Spacey 26.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels